« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.
Dit kunt u doen op maandag t/m vrijdag: telefonisch tussen 8.00-12.00 uur en tussen 14.00-16.30 uur.

Online afspraken
Sinds kort is het mogelijk om online afspraken te maken via onze website. Het maken van een afspraak kan vanaf de eerstvolgende werkdag wanneer u inlogt. U kunt een afspraak inplannen bij de huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Het vermelden van uw naam, geboortedatum, telefoonnummer en reden van de afspraak is noodzakelijk. Let er s.v.p. op dat u één klacht op een enkel consult kunt bespreken en wanneer u meer tijd nodig heeft, u een dubbele afspraak maakt. Voor spoedgevallen blijft het altijd het advies om 112 te bellen of te bellen met de assistente.

Assistente
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Bij verhindering graag tijdig de afspraak afzeggen.

Bereikbaarheid
We doen ons uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Zonder uw hulp is dit onmogelijk. Houd het a.u.b. kort aan de telefoon. Lukt het doorkomen niet gelijk probeer het dan later nog een keer.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek
Wanneer het om een medische reden niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.